دانلود رساله خانه کودک :
دانلود مطالعات خانه کودک , رساله و مطالعات کامل طراحی خانه کودک در قالب 170 صفحه فایل ورد.
مطالعات خانه کودک مناسب رساله طرح نهایی و پایان نامه معماری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، شامل تمامی ضوابط،اصول استانداردها،مطالعات پایه،نمونه های موردی،تجزیه و تحلیل موضوع و روند طراحی و ….
دانلود مطالعات خانه کودک :
مطالب مرتبط با دانلود مطالعات خانه کودک :
بخشی از مطالعات و فهرست مطالب دانلود مطالعات خانه کودک :
چکیده:
فضای مهدکودک و کودکستان که به دو گروه نونهالان (کودک 2 تا 4 ساله) و نوباوگان(4 تا 6 ساله) تعلق دارد. مهد کودک و کودکستان جایگاه ویژه ای در ایجاد شخصیت کودک دارد. و به ارزشگذاری در ذهن کمک موثری می نماید. در طراحی خانه کودک، کودک محور اصلی است. فضا باید طوری طراحی شود که بتواند نیازهای روحی و جسمی کودک را برطرف کند و آنها را به رشد و تعالی برساند. کودک در مرحله پیش دبستانی از طریق بازی و فعالیت های هنری آسانتر و سریعتر جذب برنامه های آموزشی می شود و پرورش وی با موفقیت بیشتری امکان پذیر میباشد.
وجود خصایصی چون تخلیل و خیال پردازی و خصوصیات برجسته عاطفی در دوران کودکی حاکی از تناسب هر چه بیشتر زبان هنر با زبان و گرایشات طبیعت این گروه سنی دارد. برخی از این خصوصیات عبارتند از: الف) کنجکاوی ب) بازی ج) تخیل د) نقاشی هـ) شعر و سرود و) قصه و داستان ی) حرکات ورزشی و همچنین استفاده از رنگ آمیزی متفاوت در فضاهای مختلف حس تعلق را در کودکان ایجاد میکند. رنگهای برای کودکان مفاهیم مختلفی را تداعی میکنند که در رنگ آمیزی باید به آن توجه داشت.
هدف از ساخت مهد کودک : 1) ایجاد محیطی برای آموزش بهتر کودکان 2) نگرشی نو به دنیای کودک و تعلیم و تربیت کودکان 3) ایجاد دنیای بهتر برای کودکان 4) تقویت حس اکتشاف، خلاقیت، تصور ، بیان و تحقیق و مطالعه در کودکان5) ایجاد فضایی برای کشف استعداد کودکان 6) تقویت حس استقلال و اعتماد به نفس در کودکان.
با توجه به آنچه گفته شد ما در این پژوهش هر انچه که بتواند در جهت رشد و شکوفایی ذهن و شخصیت کودک موثر باشد مورد توجه قرار دادهایم.
مقدمه:
هدف معماری خلق فضاهایی متناسب با شأن انسان است. معمار در هر پروژهای با شناخت نیازهای مخاطب خود فضای را طراحی میکند. در طراحی خانه کودک، کودک محور اصلی است فضا باید طوری طراحی شود که بتواند نیازهای روحی و جسمی کودک را برطرف کند و آنها را رشد و تعالی برساند. به طور کلی اهداف این مجموعه را میتوان به موارد زیر خلاصه کرد :
- فراهم آوردن محیط و امکاناتی برای آموزش غیر مستقیم، ارتقاء سطح دانش و درک عمومی از علوم به مدد تجربه و آزمایش به زبانی ماده و در قالبی که اشتیاق و میل آموختن را در مخاطب برانگیزد. در این زمینه کوشش مینمود تا آموزش و پرورش توأما و در پوشش تفریح و سرگرمی ارائه شود .
- فراهم آوردن محیطی که بتواند به عنوان فضای گذراندن اوقات فراغت کودکان ایفای نقش نماید و با انتخاب بستری وسیع که دسترسی مناسبی به شریانهای ارتباط شهری داشته باشد تا اهالی شهر بتوانند از امکانات فراهم آمده استفاده ببرند .
- فراهم آوردن محیطی برای فعالیتهای هنری و فرهنگی کودکان، بطوریکه در ایام تعطیل و اوقات فراغت نیروی مفید ایشان را مصروف فعالیتی مفید نماید . (پرورش و رشد خلاقیت کودکان)
- پاسخگویی به نیازهای فرهنگی کودکان امروز
- به تصویر کشیدن افکار کودکان در اوج سادگی برای ارتباط برقرار کردن با کودک فضای بهتر که بتواند تخیل را به واقعیت تبدیل کند.
- استقلال کودکان
- این مجموعه پل ارتباطی کودک با جامعه است ایجاد فضای خلاق، لذت بخش و دلخواه کودک
- رسیدن به کمال معنوی با تکیه بر پشتوانه کهن فرهنگ خودی
فهرست مطالب :
- چکیده
- مقدمه
- فصل اول: کلیات
- بخش اول: مطالعات پایه و زمینه
- بخش دوم: مطالعات تکمیلی و تطبیقی
- فصل دوم :مبانی نظری و شناخت موضوع
- بخش اول: شناخت کودک، حقوق کودک، نیازهای اساسی کودک و مراحل رشد کودک
- بخش دوم: بررسی ساختار خانه، قیاس خانه سنتی با خانه مدرن و نمونه خانهها
- بخش سوم: اصول طراحی
- فصل سوم :استاندارها و نمونه های موجود
- بخش اول: بررسی ضوابط و استانداردهای لازم برای طراحی خانهی کودک
- بخش دوم: نمونه ها و مصادیق خانه کودک
- فصل چهارم : مطالعات سایت
- بخش اول: آنالیز و تجزیه سایت
- بخش دوم: آنالیز تصاویر سایت
- فصل پنجم : جمع بندی و نتیجه گیری
- فصل ششم :روند طراحی
نظرات (0)