دانلود پروژه تحلیل فضای شهری – پاورپوینت میدان پاریزر پلاتز برلین
دانلود پاورپوینت میدان پاریزر پلاتز برلین پروژه کامل شناخت فضای شهری در 49 اسلاید یا توضیحات و تصاویر کامل میدان پاریزر پلاتز برلین را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد. پاورپوینت کامل تجزیه و تحلیل فضاهی شهری مناسب پروژه کارشناسی ارشد شهر سازی و معماری…
فهرست مطالب پاورپوینت میدان پاریزر پلاتز برلین :
- تاریخچه میدان
- مقایسه فرمی
- طراحی منظر میدان
- مبلمان
- کفسازی
- تحلیل کالبدی میدان
- سیر تحول فرمی-تاریخی پاریزر پلاتز
- تحلیل توده و فضای محصور کننده در جداره میدان
- بررسی خط آسمان
- عملکرد های میدان
- دید گاه طراحان نسبت به میدان
- رویکرد برنامه ریزی برای بازسازی پلازا
- درباره براندنبورگ
- تاریخچه دروازه براندنبورگ
- تصاویر
دانلود پاورپوینت میدان پاریزر پلاتز برلین :
حتما ببینید:
دانلود پاورپوینت میدان دل کامپو سیه نا
دانلود پاورپوینت معماری مدرن متاخر
قسمتی از مطالب پروژه:
تاریخچه میدان:
اسم اصلی میدان پاریزر ” ویریخ” و یا ” کواری” هر دو به معنای میدان ،بوده است. این میدان یکی از سه میدان تشریفاتی به سبک باروک است که در دهه 1730 میلادی آنسوی هسته تاریخی شهر برلین ساخته شده است. دو میدان دیگر یکی ” Leipziger Platz” است و دیگری ” Mehringplatz است. نام فعلی این میدان درسال 1814 در پی فتح پاریس توسط “یگان پروسینها” بر آن نهاده شده است. در سال 1850 این میدان توسط تعداد زیادی از ساختمان های سبک کلاسیک احاطه شده بوده که تا جنگ جهانی دوم نیز بدون تغییر باقی مانده بوده. پاریزر پلاتز بر اثر جنگ جهانی دوم صدمات سنگینی را متحمل شد و بسیاری از ساختمان های آن کاملا ویران شد ولی در این میان برخی از ساختمان ها نظیر هتل “آدلون” در وضعیتی قرار داشت که قابل تعمیر باشد.
پس از وحدت مجدد برلین درسال 1989وفروپاشی دیواری که برلین شرقی وغربی را ازیکدیگر جدا میکرد،بازسازی پاریزر پلاتز دردستور کار قرار گرفت .این محل از هنگام تخریب آن در جنگ جهانی دوم، همچنان بدون استفاده باقی مانده بود. طی این مدت در برلین شرقی یا بخش روسی شهر،که نقش پایتخت جمهوری دموکراتیک آلمان(جی.دی.آر.)رابازی می کرد، قرارداشت. در یک سمت میدان دروازه براند نبورگ قرار دارد که محور بصری اونتن دن ،که محور تشریفاتی برلین است ،به آن ختم می شود .
طراحی منظر میدان:
درسال 1880 هرمان ماختیگ مسئول باغداری شهر ،دو باغچه تزیینی با دوآب نما (که میدان را به دو نیم متقارن تقسیم می کرد)به آن اضافه کرد.پس از اتحاد مجدد دوبرلین آرزوی همگی این بود که میدان به اهمیت واعتبار روزهای پرشکوه، دوره ی بین سالهای 1871و1933برگردانده شود.
این مطالب را هم ببینید:
دانلود پاورپوینت معماری اسلامی-کاروانسرا شاه عباس
نظرات (0)