سلب مسئولیت: این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و مرجع دانلود معماری هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد.
اصول تعمیر و نگهداری درست از ساختمان شامل مواردی است که آگاهی از آنها برای تمام ساکنین و مدیران ساختمان الزامی است. در ادامهی این مطلب چک لیستی از تمام مراقبتهای الزامی ساختمان برای حفظ ایمنی شما آماده کردهایم تا با برنامه ریزی مناسب به تمام موارد رسیدگی نمایید.
چک لیست تعمیر و نگهداری تاسیسات ساختمان
تاسیسات ساختمان، شامل موارد مختلفی میشوند که تعمیر به موقع و نگهداری درست از هر کدام آنها یک امر ضروری محسوب میشود. با توجه به فراوانی دغدغههای زندگی روزمره، ممکن است بررسی برخی نکات ضروری را از یاد ببرید. این فراموشی موجب ایجاد خسارتهای سنگین برای تمامی اهالی ساختمان و کاهش ایمنی آنها میشود.
برای جلوگیری از بروز این مشکلات و سهولت شما، چک لیستی کامل برای شما آماده کردهایم که در ادامه به تفکیک آورده شده است. این چک لیست بخشی از نکات پیشنهادی بیمه دات کام برای نگهداری ساختمان است.
چک لیست تعمیر و نگهداری مربوط به برق ساختمان
چک لیست گرمایش و سرمایش ساختمان
چک لیست تعمیر و نگهداری از سقف ساختمان
چک لیست تعمیر و نگهداری از در و پنجرهها
چک لیست ایمنی ساختمان
چک لیست تعمیر و نگهداری از لوله کشی ساختمان
چک لیست تعمیر و نگهداری از موتورخانه ساختمان
چک لیست تعمیر و نگهداری از آسانسور ساختمان
علت اهمیت این چک لیست چیست؟
در صورت توجه به این چک لیست و بررسی به موقع موارد ذکر شده، مجبور به پرداخت هزینه اضافی برای تعمیر اساسی و یا تعویض آنها نمیشوید. در واقع هدف از آماده کردن این چک لیست برای مدیران و ساکنین ساختمانها به شرح زیر است:
- کاهش هزینه تعمیر و نگهداری
- کاهش زمان انتظار برای تعمیر دستگاهها
- کاهش تعداد خرابی دستگاهها و موارد مختلف در ساختمان
- افزایش طول عمر تجهیزات
- افزایش اعتماد ساکنین برای استفاده از دستگاهها
- افزایش ایمنی در ساختمان برای تمام ساکنین
البته که وظیفهی مدیر ساختمان برای انجام صحیح و به موقع این موارد بیشتر است. از این رو خرید بیمه حوادث ساختمان به شدت توصیه میشود. طبق این بیمه، اگر در استفاده از پارکینگ، ریزش نمای سنگ ساختمان در محوطه و اطراف آن، حوادث آسانسور، نشست و ریزش چاه، قصور نظافتچی و سرایدار، هرگونه خسارت وارده به ساکنین و اشخاص ثالث وارد آید، تمام خسارتهای وارد شده بر عهده بیمه نامه مسئولیت هیئت مدیره ساختمان خواهد بود.
به طور کلی خطرات تحت پوشش این بیمه نامه عبارت هستند از:
- حوادث آسانسور و پله برقی
- حوادث استخر و سونا
- اتفاقات پارکینگ ساختمان
- آتش سوزی مشاعات
- سقوط اشیا در محوطه ساختمان و اطراف آن
- ایجاد خسارت به ساختمانهای مجاور ناشی از آتش سوزی، ترکیدگی لوله آب، نشت و ریزش چاه
البته که برای استفاده از پوشش پارکینگ، نیاز است که حتما دوربین داشته باشد و هرگونه خسارت ناشی از تصادف و سرقت و خط و خش و خوردگی جزو استثنائات است. تعهدات بیمه هیئت مدیره ساختمان نیز با توجه به درخواست بیمهگزار برای غرامت فوت، نقص عضو، هزینههای پزشکی و خسارات مالی مشخص میشود. البته که این بیمه، جای بیمه آسانسور و بیمه آتش سوزی را پر نمیکند و برای حفظ ایمنی نیاز به خرید هر دوی آنها به صورت جداگانه هست.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و سایت مرجع دانلود معماری هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد. محتوای این مطلب تبلیغاتی بوده و توسط سفارش دهنده تبلیغ آماده شده و سایت مرجع دانلود معماری مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد. قبل از هر اقدامی سایت هدف و صحت خدمات یا محصولات را کاملا بررسی کنید.
منزل ما یک آپارتمان قدیمیه. آسانسور خونه سه نفر بیشتر جا نداره. چشمی های آسانسور هم سریع کار نمی کنه. بچه های ساختمان که تعدادشون کم هم نیست هر عصر میان تو حیاط بازی می کنن و آسانسور شده وسیله بازی شون. هر چی هم به خانواده هاشون اعتراض میکنم فایده نداره. برای همین آسانسور زیاد خراب میشه. از وقتی یادمه فوبیای آسانسور داشتم. نگرانم مشکلی پیش بیاد واسه این بچه ها. البته بیمه حوادث ساختمان و بیمه آسانسور گرفتم واسه پیشگیری.