دانلود مطالعات پایان نامه معماری با موضوع طراحی خانه سینما و پردیس سینمای
در ادامه پست های مربوط به رساله معماری در این بخش رساله خانه سینما مطالعات کامل پایان نامه معماری در زمینه طراحی خانه سینما و پردیس سینمای را آماده دریافت کرده ایم…
رساله خانه سینما مانند همه رساله های دیگر سایت در قالب فایل word و قابل ویرایش کامل میباشد.رساله در قالب 154 صفحه و شامل تمام مباحث مطالعاتی در زمینه طراحی خانه سینما از جمله :
مقدمه،چکیده،معرفی موضوع طراحی،مبانی نظری،برنامه فیزیکی,پیشینه تاریخی،بررسی اصول،استاندارد ها و ضوابط طراحی،تحلیل نمونه های موردی داخلی و خارجی،منابع و مآخذ و منابع پاورقی و… میباشد،که میتواند در زمینه ارائه نهایی پروژه طرح نهایی و پایان نامه معماری و همچنین مطالعات در این زمینه طراحی مورد استفاده دانشجویان معماری و معماران قرار گیرد.
دانلود فهرست مطالب رساله خانه سینما :
دوستان قبل از خرید از لینک زیر میتوانید فهرست کامل مطالب را با حجم بسیار کم دانلود کنید و رساله را بررسی کنید…
دانلود فایل کامل رساله خانه سینما :
لینک دانلود فایل کامل در قالب word با امکان ویرایش کامل بلافاصله بعد از پرداخت به شما داده میشود و برای شما ایمیل هم میشود.
حتما ببینید:
بخشی از مطالب رساله خانه سینما :
معماری و سینما :
از هنگامی که عکاسی بوجود آمد ، زوایای جدیدی از محیط معمارانه و محیط مصنوع کشف شد . نقش عکس در ثبت منظرها و بازی نور و سایه و نمایش مجدد آن به معماران ، آنچنان اهمیت یافت که در همه مدارس معماری از این امکان جدید برای آشنا کردن دانشجویان با فضا استفاده شد . و عکاسی در زمره درس مدارس معماری در آمد .
اما هنگامی که برادران لومیر موفق شدند 24 فریم ( در ابتدا 16 فریم متوالی ) را در هر ثانیه روی پرده سفید از مقابل چشمان هزاران نفر بیننده بگذارنند . هنری به وجود آمد که قرابت و نزدیکی آن با دیگر هنرها و بالاخص معماری غیر قابل انکار بود .
باور به اهمیت تصاویر استلیزه ، همواره سینمای را در نوسان میان معماری و نقاشی قرار می داد . یعنی رسیدن از تناسب عناصر تصویری به تناسب عناصر حجم ها ، واحد تصویر یا کادر ، بیش از هر جیز دیگر منش هندسی و فضایی دارد .
نقش سینما در معماری ابتدا با با به نمایش در آمدن آثار دور دست ، بعنوان ابزاری برای انتقال مفاهیم معماری شناخنه می شود . می رود که جزء جداناپذیری از شناخت فضا ـ زمان و به عبارت دیگر جزئی از مفاهیم ذاتی معماری شود . دنیای آینده با هر نامی که بر آن بگذاریم .تفاوتی اساسی با تمدن صنعتی خواهد داشت . حاصل تمدن ، تخصص تجاریی بود و ما بار دیگر شاهد به وجود آمدن انسان های جامع خواهیم بود .
کسانی که بر امکانات بدست آمده تسلط خواهند داشت و عرصه خلاقیت آن ها محدود به یک زمینه خاص نیست . شاید ترکیب ترکیب متفاوتی از سینما ، معماری ، موسیقی ، کامپیوتر و نوع جدیدی از مواجهه با فضا را بوجود آورند . 2 وسوسه پرداختن به بحث در زمینه رابطه سینما و معماری ، نظریه پردازان زیادی را به خود جلب کرده است و مقالات متعددی در این زمینه در نشریات مختلف به چاپ رسیده است . این مجموعه مقالات گاه از دریچه سینما به بررسی معماری پرداخته اند . و گاه تاثیر معماری در سینما را بررسی کرده اند . بعلاوه برخی از نشریات سینمایی ، معماری مطالبی را در زمینه خصوصیات ساختمان های سالن سینما ارائه داده اند که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود .( رساله خانه سینما )
در اینجا گوشه ای از مطلبی با عنوان معماری و سینما که در مجله A.D منتشر شده ارائه گردیده است .
موضوع معماری در واقع فیلم است در صحنه های متوالی ، معماری در فیلم جدا از آنکه به صورت طراحی صحنه های فیلم حضور دارد . در تلفیق با عناصر ساختاری سینما جزئی لاینفک از روح سینما گردیده است .
ایده ارتباط فضایی بین معماری و فیلم توسط معماران ظهور پیدا کرده است . زیرا فیلمهای ، معماری را به بازدید کننده اش آن طوری ارائه می کند و نشان می دهد که معماران همیشه آرزو دارند آن را تجربه کنند . ترکیب فیلم معماری ترکیب شده با زمان ، شخصیت ، پس زمینه و حالات نتیجه و مفهوم ، اجازه بیان ایده های معمارانه ای را می دهد . که توسط باز دید کنندگان نادیده گرفته می شود . فیلم سازان اما معماری را برای زمینه یک ایده بکار می گیرند .
تجربه عملی فضای معماری توسط فرد درون آن فضا مشابهت فراوانی با برداشت تماشاچی یک سکانس خاص در فیلم دارد . هم معماران و هم فیلم سازان با دنیای وهم و ارائه آن سرو کار دارند . تجربه فضا ـ زمان در معماری بدین گونه است که با جابجا شدن و حرکت خود بیننده و در طول زمان از صبح تا شب هنگام ( که باعث تاثیرات مختلف نور در فضا ومصالح می شود . ) تصویر و فضا تغییر می کند . در سینما ، بدون احتیاج به حرکت خود بیننده این امر صورت می پذیرد . حرکت های انتخاب شده و نقطه یا نقاط دید تعریف شده است . و کادر این حرکت را محدود می کند . سپس سینما به طور اخص دیدگاه نیز ارائه می دهد .
پروسه برخورد با فیلم اساساً خطی است . آغاز و پایان و جهت مشخصی دارد . پروسه خارق العاده ای که کارگردان موجودیت واقعی بیننده را تغبیر می دهد . و به او برای مدتی محدود تجربه امتحان نوعی دیگر از زندگی و دیدن را می دهد . این کار در کنترل شدید انجام می شود . اتاق تاریک شده ، توجه کامل به پیش فرض ، داستان ، تمرکز ، ایده ، جسم ، جدل ، حالت ، مکالمه ، موزیک ، پس زمینه و کیفیت تصویر خالق به طور نامرئی تجربه شخصی را تولید و محصور می کند . در حالیکه معماران ادعا می کنند . پروسه تجربه معماری بر عکس آن است . قابل انعطاف ، بی پایان نسبت به مفهوم ، معنی ، فرم ساختار و درک ، تصویر در فیلم توسط امکان تکرار تهدید می شود . در صورتی که در افسانه بقا ( سکون ) ، معماری نیز توسط منش های دنیا تغییر کننده فرسوده می شود .
تفاوت تجربه معماری و سینما در این است که ما خود موضوع فضای معماری را تجربه و درک می کنیم . بیش تر ما از راهنمایان و آگاهان فرار می کنیم ، تا خود فضا را تجربه و جزییات ساختمان را برداشت کنیم . در مدارس معماری برای نشان دادن ساختمانها از عکس بهره می گیرند . تصویر تنها دارای دوبعد می باشد و از فضا هیچ نمی گوید . تنها فیلم برداری می تواند . ما را به ابعاد فضایی لازم آشنا ، و فضا و حجم را ظاهر سازد . برای تجربه معماری بدین گونه است در آن راه می رویم ، نگاه می کنیم ، از میان فضاها می گذریم ، پرسپکتیوها تغییر می کند . و بعد و عمق وارد می شود. اما در سینما بدین گونه نمی باشد در سینما تماشاگر و ناظر ساکن است و این کارگردان است که با کمک بازیگران و حقه های سینمایی تماشاگر با فضاهای گذشته ، آینده ، عاطفی ، وحشت انگیز و شاد و..آشنا می کند . در واقع تماشاگر و ناظر بواسطه کارگردان فیلم با گوشه های فضا آشنا می شود .( رساله خانه سینما )
این مطالب را هم ببینید:
نظرات (0)