اصول انتخاب روشویی حمام

روشویی حمام و سرویس بهداشتی تقریبا مهم ترین عنصر دکوراسیون داخلی این مکان ها محسوب می شود. روشویی ها در مدل های مختلفی موجود هستند. در گذشته تنها از روشویی های ایستاده استفاده می شد که در حال حاضر نیز کاربرد دارند. اما امروزه مدل های دیگری از روشویی نیز تولید و عرضه بازار شده اند. در این مطلب با نکات انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی آشنا خواهید شد.

انتخاب روشویی حمام

بیشتر افراد در هنگام خرید یک کالا یا وسیله سردرگم می شوند. و این سردرگمی باعث سخت تر شدن انتخاب خواهد شد. در صورت داشتن اطلاعات کافی درباره روشویی ها  می توانید بهتر انتخاب کنید. انواع گوناگونی از روشویی حمام و سرویس بهداشتی وجود دارد. اطلاع از نکات کاربردی باعث راحت تر شدن انتخاب خواهند شد. روشویی ها در دو نوع کابینتی و بدون کابینت موجود هستند. روشویی های بدون کابینت ، همان انواع ایستاده هستند که معمولا از چینی ساخته شده اند این نوع روشویی در گذشته نیز مورد استفاده قرار می گرفته است. روشویی های ایستاده در سایز و ابعاد مختلفی تولید می شوند. در صورتی که در حال حاضر از روشویی ایستاده استفاده می کنید و خواستار ایجاد تغییر دکوراسیون حمام و یا سرویس بهداشتی منزل خود هستید ، توصیه می شود آن را با یک مدل جدید تر جایگزین کنید. در صورت عدم وجود فضای کافی می توانید از روشویی های کابینت دار استفاده نمایید.

انتخاب روشویی حمام

روشویی های کابینت دار یا یونیت دار به علت کاربردی بودن بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. این کابینت ها بهترین مکان برای قرار دادن شوینده ها می باشند. روشویی های کابینتی در دو مدل دیواری و پایه دار موجود هستند. در صورت کوچک بودن سرویس بهداشتی توصیه می شود نو دیواری را جایگزین روشویی های پایه دار نمایید. شما می توانید دمپایی ها و سطل زباله را در فضای زیر این روشویی ها قرار دهید. در صورت بزرگ بودن سرویس بهداشتی و وجود فضای کافی بهتر است از روشویی های پایه دار بهره بگیرید. این روشویی ها به نسبت روشویی های دیواری وزن بیش تری را تحمل می کنند. به همین علت می توانید آزادانه تر جنس سینک و صفحه روی یونیت را انتخاب نمایید.

انتخاب روشویی حمام

1- جنس روشویی : 

معمولا روشویی ها ساخته شده از چینی نشکن هستند. اما شما می توانید با توجه به سلیقه خود ، نو دیگری از جنس سرامیک ، چوب ، شیشه یا فلز را انتخاب کنید. برای انتخاب یک سینک مرغوب بایستی به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • عدم ترک های مویی
  • داشتن سطح بدون موج
  • مقاومت بالا در برابر شوینده ها
  • شفاف بودن لعاب و نداشتن خط و خش

انتخاب روشویی حمام

کابینت های روشویی ساخته شده از PVC بهترین جنس کابینت هستند. اگر خواستار استفاده از کابینت چوبی هستید ، حتما از چوب های مرغوب و جدید استفاده نمایید. با توجه به رطوبت بسیار بالای حمام و سرویس بهداشتی باید از متریال های ضد آب و رطوبت در این مکان ها استفاده کنید. ممکن است چوب ها به لحاظ طاهری بسیار لوکس و شیک باشند اما در مقایسه با PVC از مقاومت کم تری برخوردار هستند. بنابراین در صورتی که خواستار ظاهری شیک و لوکس هستید بهتر است از کابینت های چوبی استفاده کنید اما اگر ماندگاری و دوام کابینت برای شما اهمیت دارد بهترین گزینه انتخاب روشویی PVC است. شما می توانید جنس رویه کابینت روشویی را از میان سنگ های طبیعی مانند کوارتز ، گرانیت و مرمر انتخاب کنید. در صورت استفاده از سنگ های طبیعی بایستی مواد شوینده را با دقت انتخاب کنید ، چون بیشتر مواد شوینده به سنگ های طبیعی آسیب می رسانند.

انتخاب روشویی حمام

2- اندازه‌ روشویی : 

روشویی ها در اندازه های مختلفی تولید می شوند.  در صورتی که به هر علتی قادر به استفاده از روشویی های استاندارد نیستید می توانید روشویی مورد نظر خود را در اندازه و فرم دلخواه سفارش دهید. البته باید در این مورد توجه ویژه ایی به استاندارد ها داشته باشید.

  • طول استاندارد نیز بین 40 تا 60 سانتی متر است.
  • عرض یا عمق استاندارد برای روشویی ، 40 تا 55 سانتی متر می باشد.
  • ارتفاع استاندارد برای روشویی ، 80 سانتی متر می باشد. (البته می توان با توجه به نیاز ، این ارتفاع را کم و زیاد کرد.)

روشویی سرویس بهداشتی

3- سبک روشویی حمام : 

سبک روشویی یکی از مهم ترین نکاتی است که بایستی پیش از خرید به آن توجه شود. در صورت مدرن بودن دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی توصیه می شود سینکی را انتخاب نماید که از جنس سرامیک یا شیشه ساخته شده باشد. بهتر است یونیت آن نیز از جنس PVC باشد و دارای سطحی صاف و صیقلی باشد. برای دکوراسیون های مدرن فرم های مکعبی انتخاب ایده آلی به شمار می روند و هم چنین بهتر است در رنگ های خنثی انتخاب شوند. اگر دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی شما کلاسیک است ، از یونیت هایی با رویه سنگ طبیعی استفاده کنید. هم چنین بهتر است روشویی شما دارای پایه های منحنی شکل و کنده کاری باشد. رنگ هایی مانند طلایی ، قهوه ایی و سفید به دکوراسیون شما ظاهری کلاسیک می بخشند.

روشویی سرویس بهداشتی

4- خصوصیات کاسه روشویی با کیفیت : 

در هنگام انتخاب کاسه روشویی با کیفیت بایستی سطح آن را به دقت بررسی نمایید تا مطمئن شوید فاقد ترک های مویی است. یک سینک مناسب و با کیفیت دارای خصوصیاتی به شرح زیر می باشد:

  • دارای لعاب شفاف و بدون خط و خش
  • مقاومت بالا در برابر اسیدها و شوینده ها

روشویی سرویس بهداشتی

5- دیگر نکات انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی : 

  • در صورتی که به تعویض لوازم خانه و خرید وسایل جدید در بازه زمانی کوتاه عادت دارید ، توصیه می شود به جای خرید لوازم گران قیمت ، مدل های ارزان و مقرون به صرفه را خریداری کنید.
  • حتما مقدار فضای موجود در حمام و سرویس بهداشتی را مد نظر قرار دهید. و شیوه استفاده از فضا را مشخص نمایید ، به این معنا که پیش از اقدام برای انتخاب روشویی حمام ، چیدمان اجزای مختلف و محل قرارگیری هر یک را در ذهن خود شبیه سازی کنید. در صورت درست انجام ندادن این کار پس از نصب روشویی دچار مشکل خواهید شد.
  • روشویی ، گران قیمت ترین عنصر حمام و سرویس بهداشتی است. قیمت بعضی از مدل های لوکس روشویی چندین میلیون می باشد. به طور حتم هر اندازه که در انتخاب روشویی بیش تر هزینه کنید ، مدل با کیفیت تری را تهیه خواهید کرد ، اما در این زمینه نیز مانند خرید دیگر وسایل ، شیوه هایی برای صرفه جویی و خرید محصول خوب با هزینه کم تر وجود دارد.
  • توجه به نیاز های خود و فضای سرویس بهداشتی یا حمام اصلی ترین نکته ایی است که بایستی در خرید و انتخاب روشویی حمام به آن توجه کنید. رعایت این نکته ساده باعث صرفه جویی در هزینه لازم برای خرید روشویی خواهد شد. به عنوان مثال ، در صورت عدم نیاز به یک روشویی بزرگ یا این که مدل های کابینت دار یا بدون کابینت برای شما تفاوت چندانی ندارد ، لزومی به متحمل شدن هزینه های اضافی نیست. بنابراین ، بایستی نیاز های خود و مقدار فضای موجود را در اولویت قرار دهید.

حتما ببینید : 5 ترفند ساده برای به روز کردن و زیباتر کردن فضای حمام و دستشویی


سایر تصاویر نکات انتخاب روشویی حمام و سرویس بهداشتی

روشویی سرویس بهداشتی

روشویی سرویس بهداشتی

روشویی کابینت دار

روشویی کابینت دار

روشویی ایستاده

روشویی ایستاده


این مطلب را هم ببینید :

مستند فارسی ارتباطات مهندسی – طراحی و ساخت موزه گوگن‌هایم