طراحی برج های ترکیبی با پل ارتباطی
شرکت معماری Aeda به تازگی رندر هایی از طراحی برج های ترکیبی CRCC Plaza واقع در چین منتشر نموده است. معماران این پروژه را با یک کانسپت ترکیبی از 4 برج با ارتفاع و مقیاس متفاوت طراحی نموده اند به وسیله یک سازه پیچشی و حلقه وار به یک دیگر متصل می شوند. این پروژه بر طبق برنامه زمان بندی شده تیم معماری در سال 2022 تکمیل خواهد شد.
مشخصات کلی پروژه :
- معمار : شرکت معماری Aeda
- مکان پروژه : چین
- کارفرما پروژه : China Railway Construction Corporation
- مساحت پروژه : 200700 هزار متر مربع
- سال ساخت : 2022
این پروژه یک راهکار ویژه برای کاهش هزینه ها و به بیشترین استفاده از خروجی اقتصادی می باشد تا هزینه اولیه برای این برج ها را توجیح نماید. پل ارتباطی بین 4 ساختمان یک خروجی مفهومی قوی برای پایدارسازی خصوصیات اقتصادی و زیبا سازی این پروژه محسوب می شود.
معماران به منظور ایجاد بهترین مکان برای دفاتر اداری، دو ساختمان بلند مجموعه را از انتهای شمال شرقی به جنوب شرقی سایت امتداد داده اند. میان دو ساختمان اصلی نیز دو برج کوچک تر به عنوان فضای ضمیمه ایی واقع شده اند و پل های ارتباطی میان دو برج بزرگ، سقف دو برج کوچک را تشکیل داده اند. هدف معماران از طراحی پل معلق به عنوان یک هسته ارتباطی به منظور آسان نمودن رفت و آمد بین ساختمان های مشکونی، اداری و تجاری می باشد.
متصل شدن 4 ساختمان به هم به عنوان یک فضای افقی پویا و سبز،کل مجموعه را به عنوان یک نظام واحد و یکپارچه نشان می دهد تا موجب قوی تر شدن ارتباط میان ساختمان ها شود. برج های ترکیبی CRCC Plaza از عرصه هایی مانند: واحد های مسکونی، فضا های خورده فروشی، تراس، امکانات تفریحی و فضای باز برخوردار می باشد.
در مجموعه ایجاد پل های ارتباطی میان دو یا چند ساختمان ایده نوینی نیست و این چنین ارتباط فضایی قبلا در پروژه برج های دوقلوی پتروناس ارائه شده است. ولی طراحی پل ارتباطی برج های ترکیبی CRCC Plaza از سبک معماری متفاوتی برخوردار می باشد که هدف از طراحی آن تنها اتصال 4 ساختمان به هم نبوده است، بلکه یک فضای چند منظوره برای مجموعه به شمار می رود.
حتما ببینید : طراحی کتابخانه و مرکز آموزش دانشگاه اقتصاد وین
سایر تصاویر پروژه طراحی برج های ترکیبی در چین
منبع : archdaily
ترجمه : از تحریریه مرجع دانلود معماری
این مطالب را هم ببینید:
آموزش مدلسازی و پست پروداکشن معماری در 3dmax و فتوشاپ
نظرات (0)