مبلمان چوبی تیره برای ایجاد دکوراسیون چشمگیر
اکسسوری و مبلمان چوبی تیره یکی از عناصر پرکاربرد در طراحی دخلی سبک هایی مانند ، مدرن ، کانتری ، روستیک و اسکاندیناوری محسوب می شود. مبلمان چوبی تیره به شکل گسترده ایی در تمام نقاط خانه به کار می رود. در حقیقت متربال چوب به علت دارا بودن ویژگی هایی همچون زیبایی ، بافت طبیعی و منحصر به فرد علاوه بر این سبک ها ، در سایر سبک های دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. اما در این 4 سبک ذکر شده متریال چوب نقش نقش اول و اساسی طراحی داخلی را ایفا می کند.
استفاده از لوازم و مبلمان چوبی در مقیاس های کوچک نیز یک اتاق را تبدیل به مکان کاریزماتیک تری نموده و به آن مکان جذابیت بیشتری خواهد بخشید. علل اصلی محبوبیت ، پرکاربرد بودن و استفاده از متریال چوب در مکان های مختلف به شرح زیر می باشد :
- تنوع درخت ها
- شیوه های مختلف تولید چوب
- وجود رنگ های متنوع به علت استفاده از لاک الکل های متفاوت در لوازم و مبلمان چوبی
در این مطلب استفاده از لوازم چوبی با تنالیته های تیره در طراحی داخلی را مورد بررسی قرار داده ایم. زیرا استفاده از مبلمان چوبی تیره در مقایسه با چوب های روشن با هر مکان و شرایطی هماهنگی ندارند ، و کاربرد آن ها در دکوراسیون سخت و دشوار است. در ادامه این مطلب با نحوه استفاده از مبلمان چوبی تیره برای ایجاد یک دکوراسیون چشمگیر آشنا خواهید شد.
1- نحوه ایجاد رنگ های متفاوت در چوب ها :
نخست باید با نحوه اصولی انتخاب رنگ لوازم و مبلمان چوبی در طراحی داخلی آشنا شوید. هنگامی که سخن از لوازم و مبلمان چوبی می شود ، منظور ما مقیاس رنگی گسترده ایی از رنگ خاکستری تا قهوه ایی می باشد. این تنالیته های متفاوت دارای بیش از یک دلیل و منبع هستند. بدون شک نخستین علت آن نوع و جنس چوب لوازم چوبی ساخته شده از آن است. هر درختی دارای رنگی مختص به خود می باشد و علت اصلی تنوع رنگی در چوب ها از خود طبیعت نشأت می گیرد. به عنوان مثال ، درخت سدر دارای رنگ قهوه ای روشن است ، و درخت بلوط رنگ تیره تر و قهوه ایی متمایل به قرمز دارد. چوب درخت کاج هر چه قدر هم که با رنگ کردن و لاک الکل به رنگ های متفاوت تبدیل شود ، اما رنگ خود اصلی چوب آن به رنگ عسلی شباهت دارد. معمولا لوازم چوبی خاکستری رنگ از چوب درخت زالزالک ساخته می شوند. و رنگ درخت توس نیز به رنگ زرد روشن می باشد. البته جلا دادن این الوار های طبیعی با لاک الکل هایی به رنگ های متفاوت ، موجب می شود تنالیته های متفاوتی از آن ها نمایان شوند. به طور طبیعی هنگام پردازش لوازم چوبی ، رنگ آن ها یک بار دیگر تغییر کرده و بدین ترتیب ده ها رنگ متفاوت ایجاد می شود.
2- ایجاد یک دکوراسیون رسمی و با وقار :
شخصیت با وقار و رسمی لوازم و مبلمان چوبی تیره رنگ ، اصلی ترین و مهم ترین ویژگی آن ها به شمار می رود. البته این به معنی کاهش بافت صمیمی و طبیعی چوب به واسطه رنگ تیره آن نیست. متریال چوب نه تنها در رنگ روشن بلکه در رنگ های تیره نیز تا هنگامی که بافت ها و طرح های مشخصی که روی درخت وجود دارند را حفظ کند ، می تواند فضایی طبیعی را به وجود آورد. اما مبلمان چوبی تیره بهترین انتخاب برای ایجاد فضایی باشکوه ، با وقار و جدی می باشد.
3- ایجاد کنتراست میان رنگ ها :
ایجاد کنتراست میان رنگ ها نخستین قانون برای کاربرد لوازم و مبلمان چوبی تیره می باشد. به این معنی که حتما بایستی از رنگ های روشن و خنثی برای رنگی که در پشت لوازم چوبی تیره قرار دارد ، استفاده نمایید. تنالیته های ظریف ، تمیز و سیال رنگ سفید ایده آل ترین رنگ هایی هستند که با رنگ قهوه ایی تیره چوب بسیار هماهنگ بوده و آن را نمایان می کند. ترکیب رنگ تیره چوب و سفید موجب ایجاد کنتراست می شود که علاوه بر زیبایی باعث بزرگ جلوه دادن فضا خواهد شد.
4- ویژگی های برجسته چوب تیره :
در صورتی که نمی دانید از چه رنگ چوبی برای طراحی داخلی منزل خود استفاده کنید. نخستین کار تعیین عناصر و بخشی از خانه می باشد که در طراحی داخلی در الویت هستند. مبلمان و لوازم چوبی با رنگ روشن ، لوازمی خنثی و بی صدایی هستند که در پس زمینه باقی مانده و مبلمان تکمیلی محسوب می شوند و کامل کننده دکوراسیون شما خواهند بود. اما لوازم چوبی تیره رنگ خود را نمایان کرده و تاثیرات خود را در طراحی مکان ایجاد می کنند. به یاد داشته باشید که مبلمان چوبی تیره رنگ قابلیت تبدیل به عناصر اصلی مکان را دارند و می توانند سایر مبلمان و اکسسوری های دکوراتیو را تبدیل به عناصر تکمیلی دکوراسیون نمایند.
5- طرح و بافت طبیعی چوب :
استفاده از لوازم چوبی بزرگ باعث نمایان شدن بافت طبیعی چوب خواهند شد و یکی از شیوه های به نمایش گذاشتن مبلمان چوبی به شکلی زیبا و تاثیر گذار به شمار می رود. لوازم چوبی که بافت چوب را با تنالیته های تیره به نمایش می گذارند ، حتی در صورت محصول کارخانه ایی بودن نیز تاثیرات بی نظیری را ایجاد کرده و هر محصول ویژگی های منحصر به خود را خواهد داشت.
حتما ببینید : 33 شیوه تغییر دکوراسیون با کم ترین هزینه
6- افزودن رنگ ظاهری ملایم به مبلمان چوبی تیره :
شما می توانید با افزودن رنگ های زنده اما در عین حال آرامی مانند سبز پسته ای و یا آبی به لوازم و مبلمان چوبی تیره به ظاهر رسمی و با وقار این لوازم را کمی لطیف تر کرده و به ظاهر روستیک و طبیعی آن کمی شخصیت مدرن تر ببخشید. این ترکیب رنگی به ویژه برای مکان هایی مانند دفاتر کاری ترکیب رنگی بسیار زیبا و مناسبی بوده و باعث از بین رفتن ظاهر خسته کننده محیط شده و ذهن را باز می کند.
7- ترکیب زیبای مبلمان چوبی تیره با رنگ های فلزی :
رنگ های براق و سربی که در طراحی های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند نیز در ترکیب با چوب ، به ویژه مبلمان چوبی تیره ، طراحی تاثیر گذار و دلبازی را به محیط می بخشند. مخصوصا افراد علاقمند به کاربرد بافت چوب در آشپزخانه ، می توانند از تاثیر رنگ های فلزی بهره برده و ترکیب رنگی مدرن و کارآمدی را در آشپزخانه ایجاد کنند.
8- ترکیب چوب قرمز و رنگ عسلی :
تنالیته های قرمز رنگ چوب و چوب های تیره ایی که دارای درخشش رنگ قرمز هستند ، بیشترین هماهنگی را با تنالیته های رنگ زرد ، مخصوصا رنگ عسلی دارند. جذابیت درخشش رنگ عسلی با چوب قرمز رنگ یک دیگر را کامل کرده و یکی از ترکیب رنگی های نادری هستند که زیبایی متفاوتی را به نمایش می گذارند.
9- چوب های رنگ شده :
مبلمان و لوازم چوبی نیز می توانند در درون خود دارای دو رنگ باشند و این مدل محصولات بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. در لوازم چوبی دو رنگ ، از رنگ طبیعی چوب به تنهایی استفاده نمی شود ، بلکه رنگ چوب ، به ویژه تنالیته های تیره آن با رنگ هایی مانند آبی آرامش بخش ، رنگ سبز جذاب ، یک قرمز تاثیر گذار و یا با رنگ زرد انرژی بخش ترکیب شده و ظاهری شیک و خاص را ایجاد می کنند.
10- میز جلو مبلی با چوب تیره :
معمولا در دکوراسیونی که متریال چوب در آن غالب نباشد ، از بافت و زیبایی چوب در میز جلو مبلی استفاده می شود. در صورتی که میز جلو مبلی دارای رنگی تیره تر از رنگ سایر مبلمان و لوازم موجود در دکوراسیون باشد می تواند به یک نقطه مرکزی در طراحی اتاق نشیمن تبدیل شود. شما نیز می توانید به راحتی از این شیوه استفاده نموده و زیبایی ، جذابیت ، وقار و تاثیر گذاری چوب تیره را به محیط زندگی خود بیفزایید.
این مطلب را هم ببینید :
دانلود صحنه آماده حمام و سرویس بهداشتی از Global Masterwork
نظرات (0)