راهنمای مراحل طراحی دکوراسیون آشپزخانه

حوزه اصلی فعالیت های آشپزی و پخت و پز، آشپزخانه می باشد. به علت این که روزانه مدت زمان بسیاری در آشپزخانه صرف می شود مخصوصا هنگامی که فضای غذا خوری با آشپزخانه یکی باشد طراحی و دکوراسیون آن به منظور افزایش کارایی، پاکی فضا، دسترسی و فعالیت آسان بسیار حائز اهمیت می شود. امکان دارد طراحی و دکوراسیون آشپزخانه فریبنده و چالش برانگیز به نظر برسد، اما شما می توانید با رعایت نمودن نکات کاربردی در طراحی اولیه آشپزخانه و یا در زمان بازسازی و کنترل مراحل پیشرفت، این فضا را  به درستی برای داشتن عملکردی موثر سازماندهی نمایید و دکوراسیونی کارآمد و زیبا را ایجاد نمایید. در این مطلب از سایت راهنمای پروسه طراحی دکوراسیون آشپزخانه ارائه شده است.

طراحی دکوراسیون آشپزخانه

1- مرحله برنامه ریزی اولیه :

استفاده از برنامه ریزی دقیق و حساب شده و در نظر گرفتن جوانب مختلف یکی از راهکار های عالی برای طراحی و دکوراسیون آشپزخانه محسوب می شود. به عنوان مثال، در آغاز طراحی باید به نحوه و میزان استفاده از آشپزخانه در منزل فکر کنید. این که آیا شما یک سرآشپز حرفه ایی هستید و مدام در حال پخت و پز هستید؟ آیا به آشپزی علاقمند نیستید و از مایکروویو برای تهیه بیشتر وعده های غذایی خود استفاده می کنید؟ و یا چند نفر از آشپزخانه شما استفاده می کنند؟

بنابراین در رابطه با نحوه استفاده از آشپزخانه و ویژگی های مهم برای خود به دقت بیندیشید و اقدام به تهیه لیستی از این نکات نمایید. این موضوع می تواند گام درستی برای آغاز با توجه به نیاز ها و برای پوشش دهی طیف گسترده نری از علایق و نیاز های شما باشد.

2- طراحی پلان :

مرحله بعدی، طراحی پلان است. ابتدا شما بایستی اقدام به طبقه بندی حوزه ها نمایید و با توجه به استاندارد هایی مثل: مثلث کار و دقت به ابعاد فضا و اندازه گیری دقیق و با رعایت مقیاس انسانی و در نظر گرفتن مکان های ذخیره سازی مانند کابینت و کشو ها، پلان را در ذهن تجسم نمایید و برای طراحی متناسب و دقیق از یک طراح و معمار متخصصی برای کارایی بالاتر بهره گیرید. تا این متخصص حرفه ایی با در نظر گرفتن شکل فضایی و ابعاد آشپزخانه گزینه های مختلف طراحی آشپزخانه مانند: L شکل، U شکل و جزیره ایی و یا هر مدل دیگری را برای شما مدل سازی نماید و مدلی متناسب با آشپزخانه شما را ارائه دهد.


حتما ببینید : 26 ایده طراحی دکوراسیون نشیمن مدرن


3- بررسی جزئیات و نکات فنی :

بعد از طبقه بندی، برنامه ریزی پلانی متخصصین حرفه ایی به بررسی قدم های اصلی نکات اجرایی مثل، جایگاه تاسیسات الکتریکی و جای گاز، فاضلاب و …  می پردازند. و سپس پلان با تغییرات جدید منطبق می شود. البته اغلب این کار به منظور جلوگیری از اتلاف زمان توسط متخصصین حرفه ایی در مرحله طراحی پلان به صورت همزمان انجام می گیرد و در یک راستا پیش می رود.

4- متریال ها و تزئینات :

پس از کامل شدن پلان و تشکیل استخوان بندی اصلی، متخصصین اقدام به تعیین میزان متریال های مصرفی، کابینت ها و مساحت کافی برای کاشی های آشپزخانه و حتی هزینه های اجرایی آن ها می نمایند. در این هنگام شما می توانید برای تزریق سبک شخصی خود، رنگ ها ، روشنایی و تزئینات تصمیم بگیرید و از نظر طراحان داخلی و تصاویر الهام بخش برای انتخاب سبک و متریال مناسب بهره گیرید.

طراحی دکوراسیون آشپزخانه

در طراحی دکوراسیون آشپزخانه انتخاب متریال با کیفیت اصلی ترین نکته ایی است که بایستی به آن توجه نمایید، زیرا متریال ها به هنگام قرار گرفتن در معرض رطوبت به راحتی آسیب می بینند و هزینه بیشتری بر شما متحمل خواهد شد. بنابراین اولویت اول شما باید کارایی و بعد از آن زیبایی باشد.

 

منبع : thespruce

ترجمه : از تحریریه مرجع دانلود معماری


این مطالب را هم ببینید :

تصاویر استوک طراحی داخلی مینیمالیستی

آموزش موشن گرافیک در افترافکت – استادی موشن گرافیک