12 شیوه برای بزرگ نشان دادن فضای سرویس بهداشتی

دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک یکی از چالش هایی است که هر فردی با آن مواجه می شود. در واقع در بیشتر مواقع بزرگ کردن سرویس بهداشتی کوچک امکان پدیر نیست. اما شیوه های متعددی برای حداکثر استفاده بهینه از فضا و بزرگ تر نشان دادن فضا وجود دارد که با بکار گیری این راهکار ها دیگر فضای سرویس بهداشتی خفه و دلگیر نخواهد بود. فاکتور های بسیاری برای جلوگیری از کوچک تر شدن فضا وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان به شکل معجزه آسایی دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک را انجام داد. در این مطلب با 12 شیوه دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک آشنا خواهید شد که با استفاده از این راهکار می توانید فضای سرویس بهداشتی خود را بزرگ تر از اندازه واقعی نشان دهید.

نکات اساسی در دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

1- تقسیم بندی فضا با شیشه : 

تقسیم بندی فضا با شیشه یکی از شیوه های دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک می باشد. بهتر است تا حد امکان دکوراسیون سرویس بهداشتی یکپارچه طراحی شود و از خرد کردن فضا اجتناب کنید. اما با این وجود ، شاید لازم باشد برای حفظ حریم خصوصی از پارتیشن وال یا همان دیوار جدا کننده استفاده نمود. بنابراین از استفاده از پارتیشن های صلب خودداری کنید. زیرا پارتیشن های صلب باعث کوچک شدن فضا می شوند ، در حالی که تقسیم بندی فضا با استفاده از شیشه ، موجب می شود فضا یکپارچه و دلباز به نظر برسد.

دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

2- افزودن قفسه و شلف دیواری : 

در اکثر حمام ها و سرویس بهداشتی ها فضایی مخصوص قرارگیری داکت وجود دارد که معمولا در گوشه ایی از فضا تعبیه می شود. امکان دارد این فضا دارای قسمت های توخالی و بدون کاربردی باشد. که این فضا ها مناسب برای تعبیه قفسه و شلف دیواری هستند. تنها به یاد داشته باشید که بایستی حداکثر استفاده بهینه را در فضای سرویس بهداشتی داشته باشید. می توان با افزودن صفحاتی در میان این قسمت های تو خالی ، شلف یا قفسه ایجاد نمود. و لوازم حمام و لوازم مورد نیاز در سرویس بهداشتی را در آن قرار داد.

دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

3- در نظر گرفتن توالت فرنگی : 

یکی از ملزومات دکوراسیون سرویس بهداشتی ، توالت فرنگی می باشد. در صورت داشتن فضای کافی می توانید فضای خالی کنار کابین دوش را به توالت فرنگی اختصاص دهید. معمولا فضای کنار کابین به اندازه ایی کوچک و تنگ می باشد که تنها می توان در آن قفسه های عمودی تعبیه نمود. اما در صورت داشتن فضای بزرگ فضای کنار کابین دوش بهترین مکان برای جای دادن توالت فرنگی می باشد. تنها دقت داشته باشید که توالت فرنگی بایستی در مکانی قرار بگیرد که کاربر به هنگام نشستن و بلند شدن دچار مشکل نشود و  از طرف دیگر نیز ، سرگیر نباشد.

دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

4- در نظر گرفتن روشویی : 

روشویی یکی دیگر از ملزومات دکوراسیون سرویس بهداشتی محسوب می شود. امروزه روشویی در مدل های متنوع و با ابعاد و مقیاس متفاوت موجود می باشد. بایستی در هنگام خرید ، روشویی متناسب با ابعاد فضای در نظر گرفته شده در سرویس بهداشتی انتخاب نمایید.

ترفندهای دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

5- نور طبیعی : 

یکی دیگر از فاکتور های طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک ، بهره گیری از نور طبیعی می باشد. پنجره ها مجرای ورودی نور به فضا هستند و هر جا که نور باشد ، هر چقدر هم که اندازه کوچکی داشته باشد، دلباز تر می شود. بنابراین توصیه می شود برای روشنایی فضای داخل سرویس بهداشتی از نور طبیعی روز بهره ببرید.

دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

6- استفاده از رنگ سفید در دکوراسیون : 

سفید یکی از رنگ هایی است که توصیه می شود در دکوراسیون فضا های کوچک مورد استفاده قرار گیرد. در دکوراسیون فضای های کوچک از کاربرد رنگ های تیره خودداری کنید. زیرا رنگ های تیره فضا را از اندازه واقعی  کوچک تر ، تاریک تر و دلگیر تر نشان می دهند. اما رنگ های روشن مخصوصا سفید بر خلاف رنگ های تیره ، بهترین گزینه برای دکوراسیون فضا های کوچک محسوب می شوند. در صورتی که متریال سفید مورد استفاده در فضا ، صیقلی باشد ، نور را بیشتر در فضا منعکس می کند و موجب می شود فضا دلباز تر به نظر برسد.

ترفندهای دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک


حتما ببینید : 5 ترفند ساده برای به روز کردن و زیباتر کردن فضای حمام و دستشویی


7- نحوه نورپردازی : 

در صورت عدم وجود نور طبیعی در سرویس بهداشتی کوچک منزل ، نحوه نورپردازی بسیار حائز اهمیت می باشد. به همین دلیل تا حد امکان از لامپ های پرنور با نور سفید رنگ استفاده نمایید. و فضا را روشن تر کنید. استفاده از متریال های براق نیز می تواند کمک بسیاری به روشن تر شدن محیط کند.

ترفندهای دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

8- انتخاب صحیح کمد و جایگذاری آن در مکان درست : 

یکی دیگر از نکاتی که بایستی در طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک مورد توجه قرار گیرد ، انتخاب صحیح کمد و جایگذاری آن در مکان درست می باشد. به یاد داشته باشید که کمد های مرتفع مناسب فضا های کوچک هستند. فضای زیر سقف از جمله فضا هایی می باشد که معمولا کاربرد خاصی ندارد و خالی است. بنابراین برای حداکثر استفاده بهینه از فضا می توان از یک کمد بلند استفاده نمود که تا زیر سقف امتداد یافته است. هم چنین بایستی  از فضای داخل کمد بهترین استفاده را داشته باشید و هیچ قسمتی را بدون کاربرد رها نکنید.

ترفندهای دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

9- استفاده از روشویی مخصوص گوشه فضا : 

برخی از روشویی ها دارای فرم عادی می باشند. و برخی نیز مخصوص گوشه فضا طراحی شده اند. این مدل روشویی ها بهترین انتخاب برای دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک هستند. در صورت قرار گیری روشویی در کنج فضای سرویس بهداشتی ، مقدار زیادی از فضا آزاد شده و می توان از آن به منظور کار های دیگر استفاده نمود.

اصول دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

10- استفاده از کابین دوش گرد یا پخ دار : 

استفاده از کابین دوش با فرم گرد یا پخ دار یکی دیگر از فاکتور های طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک است. کابین های دوش مربع یا مستطیل شکل ، فضای زیادی از سرویس بهداشتی را اشغال می کنند. در صورت حذف لبه کابین ها ، فضای زیادی آزاد خواهد شد.

اصول دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

11- استفاده از روشویی های بدون پایه و دیواری : 

یکی دیگر از نکات در طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک ، استفاده از روشویی های بدون پایه و دیواری می باشد. این روشویی ها نسبت به سایر روشویی ها فضای کمتری را اشغال می کنند. و به علت متصل شدن به دیوار فضای زیر آن ها خالی باقی می ماند که می توان از این فضا برای قرار دادن سبد یا سطل زباله استفاده نمود.

اصول دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک

12- استفاده از آینه : 

یکی دیگر از فاکتور های طراحی دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک ، استفاده از آینه می باشد. تعبیه یک آینه بزرگ در سرویس بهداشتی موجب می شود فضا بزرگ تر به نظر برسد. هم چنین آینه نور را منعکس می کند و باعث ایجاد فضایی دلباز می شود.

اصول دکوراسیون سرویس بهداشتی کوچک


این مطلب را هم ببینید :

دانلود مجموعه آبجکت نما ساختمان و محوطه کریستال سی جی