چگونه می توان از رنگ های تیره در دکوراسیون استفاده کرد؟

استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون به فضا سبک خاص و منحصر به فردی می بخشد. در طی سال های اخیر علاوه بر نقوش هندسی ، خطوط و طرح چوب ، طرح های گلدار ، رنگ ها نیز در طراحی داخلی به یک عنصر اصلی تبدیل شده اند. مخصوصا طیف های رنگی تیره که بسیار چشمگیر هستند. اما چگونه می توان  از رنگ های تیره در دکوراسیون استفاده نمود. با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب با نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون آشنا شوید. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت و توجه به آن در طراحی داخلی بسیار واضح و روشن است. به همین علت رنگ هایی مانند آبی اقیانوسی ، سبز جنگلی ، خاکستری طوفانی ، زرد زعفرانی تبدیل به محبوب ترین رنگ ها در دکوراسیون شده اند. البته می توانید تمامی این رنگ ها را بر هر نوع سبکی هماهنگ نمایید. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که بعضی از رنگ ها در سبک هایی خاص ، در اولویت هستند.

رنگ های تیره در دکوراسیون

طیف های طوسی تیره ، مدرنیسم طبیعت گرایانه : 

ترکیب رنگ های تیره ایی مانند سیاه و طوسی با متریال های طبیعی مثل چوب ، بر خلاف تصور به علت ایجاد سادگی ، فضایی دلباز را به تصویر می کشند. اما بایستی نحوه استفاده از هر چیزی را به خوبی برنامه ریزی کنید. به همین علت میزان نور وارد شده به داخل خانه می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد. به عنوان مثال ، در اتاق های روشن ، رنگ طوسی تیره را با رنگ سفید ترکیب کنید و در اتاق های کم نور تر نیز از ترکیب رنگ های کرم و طوسی استفاده کنید.

رنگ های تیره در دکوراسیون

رنگ طوسی تیره را در کجا و چگونه باید به کار برد :

1- از رنگ طوسی تیره که بسیار نزدیک به رنگ سیاه است در کنار رنگ های طبیعی استفاده کنید.

2- رنگ طوسی تیره را با رنگ های مانند قرمز ترکیب کنید تا سادگی و مردانگی این رنگ از بین برود.

3- ترکیب سطوح فلزی ، نقره ایی ، مسی و لاک الکل با هم موجب ایجاد کنتراست می شوند و فضای مدرنی را به تصویر می کشند.

4- در صورت رنگ آمیزی یک دیوار به رنگ طوسی تیره ، حتما بایستی در مقابل آن از مبلمان بزرگ و در رنگ های روشن استفاده شود.

5- در صورتی که مبلمان اصلی شما طوسی تیره می باشد ، برای ایجاد یک تعادل رنگی در فضا از اکسسوری هایی به رنگ روشن مانند سفید و یا چوب روشن استفاده کنید.

6- رنگ طوسی تیره رنگ محبوب افراد علاقمند به طراحی های مونوکروم می باشد. ترکیب این رنگ با سطوح درخشانی مانند سطوح فلزی ، نقره ایی ، مسی و لاک الکل موجب ایجاد کنتراست می شوند و فضای مدرنی را به تصویر می کشند.

رنگ های تیره در دکوراسیون

رنگ طوسی ، رنگ ایده آلی برای استفاده در دکوراسیون اتاق خواب و سرویس بهداشتی می باشد. ترکیب رنگ طوسی تیره با رنگ هایی مانند سفید ، زرد ، صورتی و سبز در دکوراسیون اتاق خواب موجب ایجاد ظاهری ملایم در فضا خواهد شد. هم چنین در دکوراسیون سرویس بهداشتی ترکیب رنگ طوسی با سطوح طلایی تبدیل به یکی از ترند های طراحی داخلی در سال های اخیر شده است.

ترکیب رنگ طوسی با رنگ های طبیعی و ایجاد فضایی چشم نواز : 

بر خلاف تصور عموم ، رنگ طوسی می تواند به عنوان رنگ پس زمینه مورد استفاده قرار گیرد و تاثیرات چشمگیری را در مبلمان موجود در فضا ایجاد کند. ترکیب رنگ طوسی با رنگ هایی مانند زرد ، سبز ، صورتی و لاجوردی موجب تحرک بخشیدن به رنگ طوسی می شود. قرار گیری یک کاناپه بزرگ در مقابل یک دیوار تیره می تواند تبدیل به یک نقطه مرکزی زیبا شود. اما در صورت استفاده از مبلمان طوسی تیره ، حتما بایستی آن را با کفپوشی به رنگ بژ و یا کرم ترکیب کنید.

نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون

طیف های تیره رنگ سبز : 

استفاده از طیف گسترده و متنوع رنگ سبز در دکوراسیون ، موجب ایجاد عمق بیشتری در فضا خواهد شد. اما در طی سال های اخیر تنالیته های تیره رنگ سبز بسیار محبوب شده است. برای افزایش خاصیت آرامش بخش بودن این رنگ ، می توانید آن را با رنگ های خاکی و یا زرد زعفرانی ترکیب کنید. علاوه بر این به علت ویژگی تاز کنندگی رنگ سبز می توان از آن در مکان هایی مانند راهرو ها ، اتاق نشیمن ، سالن و اتاق کار استفاده نمود و فضای آرامش بخشی را به وجود آورید.

نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون

نحوه ترکیب طرح ها و رنگ ها با سبز تیره :

برای ترکیب صحیح و درست مهم ترین عناصر طراحی ، بهتر است از نمودار های رنگی موجود الهام بگیرید. برای این که به یک تعادل خاص دست یابید باید به مرکز ، مقیاس فضا و نور توجه داشته باشید. به یاد داشته باشید که طرح در مرکز اتاق قرار می گیرد. برای نمایش دکوراسیونی فرار تر از عادت ها ، بایستی رنگ سبز تیره را با اشیاء کریستالی ، طلایی و فلزی ترکیب کنید. به علت این که رنگ سبز از طبیعت الهام گرفته شده ، می تواند فضای بیرونی را به درون خانه دعوت کند. به همین دلیل بهتر است که سطوح و متریالی را که در کنار رنگ سبز استفاده می کنید ، نیز از طبیعت الهام بگیرید.

نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون

به آرامش رسیدن با استفاده از رنگ آبی اقیانوسی :

آبی یکی از آرامش بخش ترین رنگ ها می باشد که از نظر متخصصین طیف های تیره تر این رنگ ، رنگ های قابل توجه تری محسوب می شوند. معمولا از رنگ آبی به علت ایجاد حس آرامش و تازگی ، در مکان هایی مانند اتاق خواب و سرویس بهداشتی استفاده می شود. اما در صورتی که قصد تحرک بخشیدن به آن را دارید ، می توانید آن را با رنگ هایی مانند صورتی و یا بنفش ترکیب کنید. هم چنین ترکیب رنگ آبی تیره با رنگ طلایی هارمونی زیبایی را ایجاد می کند. البته ترکیب این رنگ با رنگ های سفید و سبز نیز تاثیرات قابل توجهی را ایجاد می کند.

نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون

طیف های تیره و قدرتمند رنگ آبی مناسب چه مکان هایی هستند؟ 

هیچ قانونی برای عدم استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون فضا های کوچک وجود ندارد. هنگامی که رنگ آبی با نور روز و رنگ سفید ترکیب می شود ، بر خلاف آن چه که تصور می شود ، موجب ایجاد فضایی روشن و دلباز می شود. به عنوان مثال در صورت دریافت نور کافی در آشپزخانه ، می توان از ترکیب آبی و سفید و یا آبی و طوسی برای رنگ درب کابینت ها استفاده نمود. در صورتی که قصد استفاده از رنگ آبی تیره برای دکوراسیون نشیمن را دارید ، می توانید آن را با رنگ هایی مانند سبز ، بنفش و یا صورتی ترکیب کرده و فضایی گرم را ایجاد کنید.

نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون

در صورت علاقمند بودن به فضا های سرد نیز ، می توانید از طیف تیره رنگ آبی بهره مند شوید. اما ترکیب این رنگ با مبلمان چوبی که کمی به رنگ زرد نزدیک تر است ، باعث ایجاد فضایی گرم و صمیمی خواهد شد. بهترین انتخاب برای ترکیب با رنگ آبی تیره استفاده از اکسسوری های طلایی ، برنجی، زرد و بنفش می باشد.


حتما ببینید : جدید ترین رنگ‌ ها برای نقاشی ساختمان در سال ۲۰۱۹


سایر تصاویر نحوه استفاده از رنگ های تیره در دکوراسیون

رنگ های تیره در دکوراسیون

رنگ های تیره در دکوراسیون

کاربرد رنگ در دکوراسیون

کاربرد رنگ در دکوراسیون

کاربرد رنگ در دکوراسیون

کاربرد رنگ در دکوراسیون

کاربرد رنگ در دکوراسیون

نقش رنگ در طراحی داخلی

نقش رنگ در طراحی داخلی

نقش رنگ در طراحی داخلی

نقش رنگ در طراحی داخلی

نقش رنگ در طراحی داخلی


این مطلب را هم ببینید :

دانلود پلان مجتمع مسکونی با رویکرد معماری پایدار