معرفی سبک های مختلف دکوراسیون داخلی

معمولا اغلب افراد در طول دوران زندگی خود بار ها اقدام به ساخت خانه های جدید و یا تغییر دکوراسیون منزل می کنند. اما به سبک های دکوراسیون داخلی توجه زیادی نمی کنند. بیشتر افراد با توجه به تصویر ذهنی خود از یک دکوراسیون ایده آل چیدمان و دکوراسیون منزل خود را طراحی می کنند. به طور حتم هر خانه ایی دارای یک است اما شاید از این موضوع آگاهی چندانی نداشته نباشید. کاربرد چه سبک هایی در دکوراسیون داخلی منزل بسیار حائز اهمیت است ، اطلاع از این موضوع که خواستار ایجاد چه نوع سبکی در دکوراسیون منزل هستید ، باعث می شود در رابطه با انتخاب عناصر آن و خرید های خود بهتر تصمیم گیری نمایید. در این مطلب با 13 سبک دکوراسیون داخلی منزل آشنا خواهید شد. و می توانید بهترین سبک را برای منزل خود انتخاب نمایید. حتی استفاده از تلفیق دو سبک در کنار یک دیگر نیز امکان پذیر است.

سبک دکوراسیون داخلی منزل

1- سبک ایرانی : 

معمولا ما ایرانی ها بهتر از هر کسی با ویژگی های معماری و طراحی داخلی ایرانی آشنا هستیم. سبک ایرانی در دکوراسیون داخلی دارای ویژگی های ارزشمند و منحصر به فرد است. دکوراسیون به سبک ایرانی شامل خصوصیاتی مانند محاسبات دقیق ، رعایت نکات فنی ، ایوان های بلند ، ستون های کشیده و تزیینات مخصوص ایرانی است. همواره در دکوراسیون ایرانی فرش کاربرد دارد و معمولا رنگ ها معمولا گرم و دعوت کننده هستند.

سبک دکوراسیون داخلی منزل

2- سبک معاصر : 

معمولا در بیشتر مواقع دو سبک معاصر و مدرن با یک دیگر اشتباه گرفته می شوند و یا حتی در برخی مواقع به جای هم مورد استفاده قرار می گیرند. سبک معاصر با سبک مدرن تفاوت دارد. سبک مدرن متعلق به یک دوره خاص است ، اما سبک معاصر به معنای این است که هر چه اکنون وجود دارد. سبک معاصر دارای سیالیت است ، و در آن کمی از یک سبک خاص پیروی می شود. در سبک معاصر که با نام میدسنچری نیز شناخته می شود ، می توان از فرم های منحنی ، متریال های مختلف و حتی تزیینات نیز استفاده نمود.

سبک دکوراسیون داخلی منزل

3- سبک مینیمال : 

سبک مینیمال سبکی ساده گرا است ، همان گونه که از نام این سبک پیداست ، با حداقل عناصر اجرا می شود. این سبک در کشور استرالیا بسیار محبوب و پرطرفدار می باشد و به سبک مدرن نیز شباهت دارد. در سبک مینیمال ، خیلی کم از تزئینات استفاده می شود و در برخی مواقع به طور کامل حذف می شود. در این سبک لوازم و اکسسوری های منزل به شکل ساده و بدون زرق و برق انتخاب می شوند. در سبک مینیمال خطوط صاف و تمیز کاربرد بسیاری دارند و بیشتر از رنگ سفید استفاده می شود.

سبک دکوراسیون داخلی منزل

4- سبک صنعتی : 

نام لاتین سبک صنعتی ، اینداستریال است. این سبک بعد از ورود صنعت ، به زندگی مردم و معماری خانه هایشان شکل گرفت. در سبک صنعتی از عناصر خام استفاده می شود. و معمولا بیشتر عناصر و متریال ها به صورت اکسپوز مورد استفاده قرار می گیرند. در این سبک متریال هایی مانند آجر، چوب و داکت های کاملا مشخص کاربرد بسیاری دارند. در طراحی خانه های صنعتی از متریال فلز به وفور استفاده مب شود و معمولا از لامپ هایی فاقد لوستر و حباب استفاده می شود.

سبک دکوراسیون داخلی منزل

5- سبک اسکاندیناویایی : 

سبک اسکاندیناویایی که سبکی بسیار ساده گرا است برگرفته از سادگی زندگی مردم در کشورهای شمال اروپا می باشد. در این سبک بیشتر از پالت رنگ سفید استفاده می شود و عناصری مانند چوب فشرده شده ، پلاستیک با رنگ روشن ، میناکاری ، فولاد و کفپوش های چوبی کاربرد فراوانی در این سبک دارند. هم چنین سبک اسکاندیناویایی به دور از هرگونه تجملات و زرق و برق است.

سبک دکوراسیون داخلی منزل

6- سبک انتقالی : 

سبک انتقالی یا همان ترنزیشنال یکی دیگر از سبک های دکوراسیون داخلی می باشد که بسیار محبوب و پرطرفدار است. علت محبوبیت این سبک زیاده رو نبودن آن است و امکان استفاده از عناصر سبک مدرن و سبک کلاسیک در کنار یک دیگر به طور هم زمان امکان پذیر است. و باع می شود به نوعی تعادل برسند. علاوه بر این ترکیب این عناصر با یک دیگر نیز جذاب و جدید است. در این سبک می توان از عناصر سبک مدرن مانند فلز و شیشه در کنار مبلمان کلاسیک نیز استفاده نمود.

سبک در دکوراسیون

7- سبک فرانسوی : 

یکی از ویژگی های بارز سبک فرانسوی استفاده از رنگ های گرم و دعوت کننده است. در این سبک مبل های چوبی با تزیینات زیبا کاربرد دارد. سبک فرانسوی تا حدودی دارای تم روستا های فرانسه می باشد. در این سبک استفاده از رنگ ها گرم مانند قرمز ، طلایی ، زرد و کرم امکان پذیر است. سنگ و آجر بیشترین متریال های مصرفی در این سبک محسوب می شوند. یک خانه با دکوراسیون فرانسوی دارای گرمای بسیار مطبوعی می باشد.

سبک در دکوراسیون

8- سبک بوهمین : 

معمولا افراد خاص و منحصر به فرد علاقمند به سبک بوهیمن هستند. بوهیمن سبکی کولی وار است و  قشر خاصی از جامعه به آن علاقمند هستند. تجملات در این سبک جایی ندارد. و قوانین سفت و سخت سبک مدرن نیز در این سبک مشاهده نمی شود. این سبک انتخاب مناسبی برای افرادی است که تابع قوانین نیستند. استفاده از رنگ های گرم ، عناصر زیاد ، فرش های پر نقش و نگار ، پارچه ها و دیوارکوب های رنگی و صنایع دستی از ویژگی های این سبک می باشد.

سبک در دکوراسیون

9- سبک روستیک : 

سبک روستیک همان گونه که از نام آن مشخص است برگرفته از زندگی مردم روستایی است. در این سبک از عناصر طبیعی استفاده می شود. مهم ترین متریال های مصرفی در این سبک ، سنگ و چوب هستند. در سبک روستیک ، سادگی منازل روستایی دیده می شود و در نتیجه تجملات در این سبک جایی ندارد. معمولا در این سبک از چوب های ابزار نخورده، رنگ نخورده و به شکل طبیعی دقیقا به همان شکل که از دل طبیعت در آمده اند استفاده می شود.

سبک در دکوراسیون

10- سبک شبی شیک : 

معمولا کم تر کسی با سبک شبی شیک آشنایی دارد. این سبک دارای خصوصیاتی است که مناسب برای زن ها می باشد. در این سبک ظرافت، لطافت و حس زنانگی به وضوح دیده می شود. معمولا از مبلمان آنتیک ، تزیینات و رنگ های بسیار روشن در این سبک استفاده می شود. در این سبک رنگ هایی مانند پاستلی ، کرمی ، شیری و سفید کاربرد دارند. از دیگر موارد قابل کاربرد در این سبک پارچه های گلدار ساتن ، مجسمه ها و لوازم دکوری سفید رنگ هستند.

سبک در دکوراسیون

11- سبک هالیوودی : 

به طور حتم تا کنون دکوراسیون خانه افرادی که علاقمند به سینمای هالیوود ، هنرپیشه ها ، فیلم ها و زرق و برق خاص آن ها هستند را مشاهده کرده اید. سبک هالیوودی ظاهری لوکس و لاکچری و دراماتیک دارد. مبلمان مخمل ، لوازم عتیقه ، تابلو های نفیس و رنگ های خاص و خیره کننده از ویژگی های سبک هالیودی محسوب می شوند. معمولا رنگ های ارغوانی ، فیروزه ایی و قرمز کاربرد فراوانی در این سبک دارند.

سبک در دکوراسیون

12- سبک ساحلی : 

به طور کلی سبک ساحلی ، یک سبک معماری محسوب نمی شود. البته خیلی از سبک های دیگر نیز به این صورت هستند. با این حال اگر علاقه فراوانی به ساحل و حال و هوای آن دارید ، به طور حتم به سبک ساحلی علاقمند خواهید شد. در این سبک از هر چیزی که تداعی کننده حس ساحل باشد ، استفاده می شود. از ویژگی های این سبک می توان به نور ، رنگ های سرد مانند آبی و سبز ، مبلمان راحت با رنگ سفید یا جنس حصیری اشاره نمود. معمولا در این سبک از کوسن های آبی رنگ و چوب استفاده می شود.

سبک در دکوراسیون

13- سبک مدرن : 

سبک مدرن ، یک سبک فراگیر است که در تمام نقاط جهان محبوب بوده و مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از خطوط صاف ، پالت رنگ ساده و متریال هایی مانند فلز و شیشه از جمله خصوصیات سبک مدرن محسوب می شود.

شعار سبک مدرن این است :”فرم تابع عملکرد است.”

با اندیشیدن به این شعار در می یابید که هر چیزی که صرفا تزیینی و بدون کاربرد باشد ، جایی در این سبک ندارد. بیشتر عناصر مصرفی در سبک مدرن براق هستند و کم تر در آن از تزیینات استفاده می شود.

سبک طراحی داخلی


حتما ببینید : ترفند های دکوراسیون درمانی در خانه


سایر تصاویر آشنایی با 13 سبک دکوراسیون داخلی منزل

سبک طراحی داخلی

سبک طراحی داخلی

سبک طراحی داخلی

سبک طراحی داخلی

سبک طراحی داخلی

سبک در معماری

سبک در معماری

سبک در معماری

سبک در معماری

سبک در معماری

سبک در معماری


این مطلب را هم ببینید :

مستند ساخت برج العرب – مستند دوبله فارسی ارتباطات مهندسی