طراحی مدرسه ابتدایی با رویکرد یادگیری تعاملی

مدرسه ابتدایی “WeGrow School” واقع در نیویورک در سال 2018 توسط گروه معماری BIG در مساحت 930 متر مربع طراحی و ساخته شده است. هدف از طراحی این مدرسه خلق فضایی برای یادگیری تعاملی و رویکردی آگاهانه به آموزش بوده تا روح و ذهن کودکان رشد نموده و شکوفا شود.

مشخصات کلی پروژه :

  • معمار : گروه معماری BIG
  • مکان پروژه : نیویورک
  • مساحت پروژه : 930 متر مربع
  • سال ساخت : 2018

مدرسه ابتدایی

این مدرسه به کودکانی با رده سنی بین 3 تا 9 سال اختصاص یافته است. فضا های مختلف مدرسه ابتدایی WeGrow شامل: چهار کلاس درس، استودیو های چند منظوره، استودیو هنری، اتاق موسیقی و سالن نمایش، سالن بازی کودکان، سالن اجتماعات و ورکشاپ های انعطاف پذیر می باشد. طراحی داخلی این فضای اموزشی به صورت سفارسی و با بهره گیری از متریال چوب صورت گرفته که این متریال موجب گرم تر شدن فضای داخلی شده است. هم چنین به منظور راحتی بیشتر کودکان و بالشتک هایی در داخل فضا قرار داده شده است.

مدرسه ابتدایی

نوع چیدمان پارتیشن ها و قفسه های داخلی در این مدرسه ابتدایی به گونه ایی صورت گرفته که منجر به ایجاد سطوح بیشتری برای فعالیت و رفت و آمد کودکان شده است. به علاوه تیم معماران سعس نموده اند تا برای ورود نور طبیعی از پنجره ها به داخل ساختمان مانعی وجود نداشته باشد. قفسه بندی کتاب ها در سه سطح مختلف صورت گرفته که علاوه بر امکان دسترسی به کتاب های مختص هر گروه سنی، امنیت و راحتی در دسترسی نیز در نظر گرفته شده است. هم چنین این سطوح موجب ایجاد چشم انداز خوبی برای معلمان شده تا فعالیت های کودکان را به راحتی مشاهده نمایند و از آنان مراقبت کنند.

مدرسه ابتدایی

عناصر مختلف به کار رفته در دکوراسیون داخلی این مدرسه ابتدایی، الگو های مختلف طبیعت را منعکس می نماید. هم چنین نورپردازی، تغییر رنگ و شدت آن بر اساس زمان روز یکی دیگر از نکات قابل توجه طراحی این فضای آموزشی محسوب می شود. در دکوراسیون داخلی این مدرسه ابتدایی بالشتک ها و مبلمان سبز در کنار متریال های چوبی قرار داده شده که تداعی کننده جنگل می باشد. هم چنین ابر ها و کلبه های چوبی نیز منجر به ایجاد حسی متفاوت در این فضای آموزشی شده اند. به علت انعظاف پذیری فضا، کودکان و مربیان می توانند به تعامل با یک دیگر بپردازند. و هم چنین موجب فراهم نمودن مکان مناسب برای انتظار و ملاقات ها شده است.

طراحی مدرسه ابتدایی با رویکرد یادگیری تعاملی

کلبه های چوبی به شکل منحنی و به صورت لایه لایه طراحی شده اند که بر روی دکوراسیون فضا تاثیر بسزایی داشته اند و فضای خلوت و حریم شخصی بیشتری را به منظور مطالعه و تمرکز بیشتر کودکان فراهم نموده اند. به طور کلی طرحی داخلی این مدرسه ابتدایی علاوه بر جذابیت برای کودکان موجب تقویت خلاقیت و کنجکاوی کودکان و متعادل ساختن بازی و یادگیری از طریق فضایی تعاملی وکاربردی شده است. و این می تواند نقطه ی عطفی برای تغییر در نحوه آموزش و سبک جدیدی از آموزش متناسب با نیاز های کودک، آزادانه و در محیطی تعاملی باشد.


حتما ببینید : طراحی داخلی دفتر کار عجیب و غریب در اوکراین


سایر تصاویر پروژه طراحی مدرسه ابتدایی با رویکرد یادگیری تعاملی

طراحی مدرسه ابتدایی با رویکرد یادگیری تعاملی

طراحی مدرسه ابتدایی با رویکرد یادگیری تعاملی

طراحی داخلی مدرسه

طراحی داخلی مدرسه

منبع : contemporist

ترجمه : از تحریریه مرجع دانلود معماری


این مطالب را هم ببینید :

آموزش واقعیت مجازی در یونیتی

مستند ابر شهرها – طراحی و ساخت شهرهای بزرگ