شیوه های ذخیره سازی و  جانمایی اشیاء در فضا های کوچک

این روز ها با افزایش جمعیت و رشد شهر ها ، مساحت خانه ها کاهش یافته است. امروزه اکثر مردم ساکن آپارتمان هایی با واحد های متعدد و مساحت هایی حتی کم تر از حد استاندارد هستند. همین موضوع و شرایط موجب ایجاد مشکلات بسیاری شده است که عدم وجود فضای کافی برای ذخیره سازی و جاسازی اشیاء در منزل مهم ترین این مشکلات محسوب می شوند. در این مطلب با ترفند های دکوراسیونی و ارائه شیوه های ساده و کاربردی تا حدودی می توانید این مشکل خانه های کوچک را برطرف سازید. انتخاب متناسب ترین این شیوه ها با شرایط زندگی نکته مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. بنابراین در صورتی که با جاسازی اشیاء در منزل خود دچار مشکل هستید ، این شیوه ها را مورد بررسی قرار داده و بهترین آن را به کار ببرید.

جاسازی اشیاء

روش های متنوع جاسازی اشیاء در خانه های کوچک

برای داشتن یک خانه مرتب و تمیز بایستی تمام لوازم و اشیاء موجود در خانه دارای یک مکان مخصوص به خود باشند. برای انجام این کار باید پیش از هر چیزی ، تنها لوازم مورد نیاز و کاربردی را در خانه نگهداری کنید. به این علت که نگهداری لوازم اضافه و بی مورد تنها فضای موجود شما را اشغال می کند و هیچ کاربرد دیگری نخواهد داشت. برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی تنها باید در زمان خرید خود را کنترل کنید و از خرید لوازم بی مورد و بدون کاربرد خودداری نمایید. اما در هر حال بایستی بدانید که شیوه های متنوعی برای جاسازی اشیاء در منزل وجود دارد. برخی از این روش ها به شرح زیر می باشد.

  • آویزان کردن لوازم
  • کاناپه های جادار
  • سیستم های محصور
  • سیستم های کشویی

تفاوتی ندارد که از چه شیوه ایی برای ذخیره سازی و جاسازی اشیاء استفاده می کنید. زیرا در هر حال 2 نکته مهم وجود دارد که بایستی به آن توجه کنید:

  1. نوع وسیله
  2. فضای مورد استفاده

با در نظر گرفتن این دو مورد می توانید هر وسیله ایی را در جای مناسب خود قرار دهید.

جاسازی اشیاء

1- جاسازی اشیاء بر روی دیوار ها : 

یکی از شیوه های ایده آل برای جاسازی اشیاء در فضا های کوچک و باریک استفاده از سیستم های قفسه بندی و ذخیره سازی دیواری اشیاء است که زمین ها را از مبلمان سنگین و جاگیر رها می کنند. به مثال های زیر توجه کنید:

جاسازی اشیاء

آشپزخانه :

آشپزخانه مکانی است که در آن فعالیت های بسیاری مانند ، پخت و آماده کردن غذا ، خوردن غذا و شست و شوی ظروف در آن صورت می گیرد. در حقیقت آشپزخانه مکانی می باشد که هر فردی روزانه ساعت های طولانی را در آن سپری می کند. به همین علت استفاده از سیستم های ذخیره سازی ایی که باعث می شوند از سطح دیوار ها به بهترین شکل ممکن استفاده شود ، شیوه ایی است که نه تنها کاربردی می باشد بلکه موجب صرفه جویی در زمان نیز می شود. با این روش دیگر نیازی برای گشتن و یافتن اشیاء مورد نیاز نیست. به عنوان مثال ، قرار دادن شیشه حبوبات و ادویه جات بر روی این شلف ها ، شیوه ایی کاربردی محسوب می شود.

جاسازی اشیاء

سطوح قابل توجه :

شیوه های موجود برای ایجاد سیستم ذخیره سازی بر روی دیوار ها ، نه تنها کاربردی هستند بلکه امکان ایجاد یک نقطه مرکزی و قابل توجه را نیز در اختیار شما شما قرار می دهند. به عنوان مثال ، شما می توانید با استفاده از شلف های متنوع و خاص ، دیوار ها را تبدیل به یک فضای متفاوت نمایید و یا با استفاده از رنگ های متنوع و کاغذ دیواری ها فضا را به چندین بخش مجزا تقسیم کنید.

جاسازی اشیاء بر روی دیوار ها

اتاق خواب :

شما می توانید در فضایی مانند اتاق خواب ،سیستم قفسه بندی بر روی دیوار ها را جایگزین میز های کوچک پاتختی نمایید. این سیستم مخصوصا در اتاق کودکان برای قرار دادن کتاب ها و اسباب بازی ها موجب ایجاد فضایی بسیار کاربردی خواهد شد.

جاسازی اشیاء بر روی دیوار ها

قفسه های فلزی :

در طی سال های اخیر قفسه های فلزی بسیار محبوب و پر کاربرد شده اند. استفاده از این نوع قفسه ها مخصوصا بر روی دیوار های تیره ، علاوه بر کاربردی بودن موجب ایجاد ظاهری شیک و مدرن در فضا خواهند شد.

جاسازی اشیاء بر روی دیوار ها


حتما ببینید : 10 راهکار برای روشنایی آشپزخانه کم نور و کوچک


شیوه های پنهانی و محصور برای جاسازی اشیاء : 

در اتاق های کوچک و یا فضا هایی که دارای تو رفتگی و بیرون زدگی هستند ، و یا در کنار تیرک ها و یا در مکان هایی مانند زیر پله ، بهترین راه برای جاسازی اشیاء استفاده از سیستم کمد های پنهانی و یا طراحی های خاص مختص آن فضا می باشد.

نقاط مرده و بدون استفاده :

معمولا مکان هایی مانند زیر شیروانی ، زیر پله و یا تورفتگی های بی مورد دیوار ها فضا های مرده و بدون استفاده محسوب می شوند. شما می توانید با طراحی کمد های مخصوص برای این نقاط بدون استفاده ، فضایی بسیار کاربردی و مفیدی را برای نگهداری از اشیاء خود ایجاد نمایید.

شیوه های ذخیره سازی و  جانمایی اشیاء

پنهان کردن :

طراحی و ساخت سیستم ذخیره سازی های محصور و تو کار کاری بسیار سخت و دشوار است و نیازمند افراد متخصص می باشد. اما شما می توانید به راحتی از سیستم قفسه بندی های باز استفاده نمایید و فضای جاسازی اشیاء بر روی دیوار ها را پنهان کنید. ساده ترین و ایده آل ترین راه برای این کار استفاده از پرده برای پنهان کردن سیستم قفسه بندی باز می باشد.

شیوه های ذخیره سازی و  جانمایی اشیاء

در صورت وجود تورفتگی در آشپزخانه نیز می توان ، این تورفتگی را تبدیل به کمد مواد خوراکی نموده به بهترین شکل ممکن از فضا بهره مند شوید.

سیستم های مدولار ذخیره سازی اشیاء : 

هنگامی که از جاسازی اشیاء سخن می گوییم ، استفاده از مبلمان بزرگ و مدولار مانند کنسول ، کمد لباس و یا صندوقچه ها و جعبه ها ، نخستین چیزی است که به ذهن بیشتر افراد خطور می کند. در واقع تا حدودی حق با این افراد است ، زیرا در زمینه ذخیره سازی اشیاء، بهترین انتخاب استفاده از مبلمان جادار می باشد.

تنوع در طراحی:

محصولات مدولا بسیار متنوع هستند ، و این تنوع علاوه بر این که در ایجاد نظم و جاسازی اشیاء به شما کمک می کنند ، دست شما را در رابطه با هماهنگی با سبک و طراحی مکان نیز باز گذاشته و موجب می شوند تا بهترین انتخاب را برای محیط زندگی خود داشته باشید.

شیوه های ذخیره سازی و  جانمایی اشیاء

تقسیم بندی فضا :

در صورت داشتن فضایی بزرگ و باز در منزل ، می توانید برای تقسیم بندی فضا از سیستم های مدولار و قفسه بندی بهره مند شوید. به عنوان مثال ، می توان با استفاده از سیستم های مدولار فضای غذا خوری را از نشیمن و یا آشپزخانه تفکیک نمایید.

شیوه های ذخیره سازی و  جانمایی اشیاء


این مطلب را هم ببینید :

آموزش رندرینگ در کی شات – دانلود رایگان آموزش حرفه‌ای شدن رندرینگ